29 Nisan 2011 Cuma

Taikang caddesi

Cin'in eski yasam tarzindan vazgecmemis ayni zamanda icerisinde modernizmi yakalamis bir yer Taikang Caddesi.

Caddede dolasirken iceride sakli olan suprizden haberiniz olmuyor. Disaridan bakildiginda eski Cin mahallesi ama iceri girdiginizde sizi bambaska bir dunya bekliyor. Birbirini kesen irili ufakli onlarca caddede yer alan restoranlar, galeriler ve magazalar.

Shanghai'ya ve Cin'in bircok sehrine ait fotograflar ariyorsaniz burasi dogru adres. Onlarca galeriden birinde istediginiz gibi bir fotograf veya yagli boya tablo bulmaniz kacinilmaz. Ayrica kendi veya sevdiklerinizin resmini de yagli boya tablo yaptirabilirsiniz. 

Galerileri gezdikten sonra bircok farkli mutfagin bulundugu restoranlarda yemek yiyip, baska bir caddedeki kafede kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Alisveris icin de bircok secenek bulunuyor bu labirentte. Ahsap esyalar, kasmir, dizaynir kiyafetler, taki, inci, oyuncak, ev esyalari ve daha bircok sey.

Butun bunlarin yaninda en guzel sey halen bircok evde yasayan Cinlilerin olmasi. Yani siz kahvenizi yudumlarken yan evden gelen uzakdogu melodilerini dinleyebilir veya caddeleri kesfederken Cinlilerin gunluk yasamlarina sahit olabilirsiniz.






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder