31 Ocak 2012 Salı

Yine yeniden Türkiye...

Kürşat'ın toplantısı Çin yeni yılı tatili planlarımızı bozduğu için biz de Mert'le Kürşat'a takıldık ve 1 haftalığına Türkiye'ye gittik.


11 saatlik yolculuğun ardından Mert anneannesi ve dedesinin evinde keyifli bir kahvaltı ile güne başladı. Gözü dışardaki karda olan minik sevgilimle hemen dışarıya çıktık kartopu savaşına. Anneannesi ve dedesi ile keyfine keyif katan Mert kardan adamın ardından kardan Noel Baba ve geyiklerinide yapmamı istedi. Sanırım yılbaşı ve kar konseptini birbirine karıştırdı. :)











İstanbul'da ki iki günden sonra Ankara'ya dede ve babaannesinin yanına gittik. Orada da bizi yine kar karşıladı :) Mert kuzenleriyle oyunlar oynadı, resim yaptı. 











Lapa lapa yağan karın ardından aklı yine dışarıda kalan Mert, Selo amcasına uğrayıp kartopu savaşı yaptı. Dedesi ve babası ile birlikte dedesinin arabasını temizledi.








Karlı 3 günün ardından tekrar İstanbul'a geri döndük. Mert, Asu'nun evindeki akşam yemeğinde Beren'le oyun oynadı. En çok arabalarla oynadılar :)






Aydınların keyifli ziyareti ile Mert sonunda Aliyle de tanıştı. İşler ve arkadaşlar derken dönüş vakti geldi. Bu sefer Mert'in dedesinden ayrilmama isteği ağır bastı. Çok direndi ama sonunda uçak heyecanına yenik düştü.


Evimize geri döneli 5 gün oldu. Halen jetlag durumumuz devam ediyor. Ama daha da zoru Mert'in bitmek bilmeyen şımarıklıkları. Eski düzene dönmemiz çoook uzun zaman alacak gibi görünüyor. Yani yine yeniden bir Türkiye dönüşü klasiği...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder