1 Eylül 2011 Perşembe

Mert Bodrum'da!

Yaz tatilimizin ikinci ve Kursat'li kismi Bodrum'da gecti.

Babaannesi, dedesi, amcasi, yengesi ve kuzenleri ile Mert cok keyifli bir tatil yapti. Efe ve Ela ile cok iyi anlasti. Hatta oyleki bir gun gorusemedikleri zaman Mert'in agzindan "Efe, Ela nerdeee anneee?" sorusu dusmedi. Ardindan ilk gorusmede yerini uclu sevinc cigliklari aldi.

Oyunlar oynayan, dans eden ve Yucel dedesinin aldigi akulu arabayi 40 yillik minibus soforu gibi kullanan Mert soz konusu deniz olunca temkinli davrandi. Saroz'un su kusuna Bodrum'un denizi soguk geldi, fazla yuzmedi :) Yuzmek yerine yuzenleri izlemeyi tercih etti. (Aslinda genelde Saroz'un denizi buz gibi olur ve giremezdi Bodrum'da yuzerdi ama bu yil Saroz hem sicak hem de dumduz gol gibi deniziyle hepimizi sasirtti.)

Muffin tutkunu kucuk beyimiz Samiye ve Asiye teyzelerinin kekleriyle dolu bir tatil gecirdi. Hatta kahvaltida bile kek yedi. Kekin tarifini aldim Shanghai'da tarcinli kek yemege devam! :)

Bodrum'da bu yil Mert Beren'le de biraraya geldi. Hep birlikte denize gittik. Deniz kenarinda bol bol vakit gecirdiler. Beren'in buldugu deniz yildizini merakli gozlerle izlediler ve "bu neee?" "nedeeenn?" lerle dolu binbir soru sordular. :)

Arda abisi ve Emre'de Mert'le tatil yapti. Mert'in deyimiyle "Baby Emre" denizin keyfini cikartti. 2 sene once Mert Emre gibiydi. Zaman su misali hizla akiyor. Arda abisi bu yil kolluksuz yuzmeye basladi. Bakarsiniz seneye Mert'den de bir atilim gelir abisinin yolunda :)

Bu yil iki guzel kutlama da yaptik Bodrumda. Hem amcasinin yasgununde hem de babaannesi ve dedesinin 40. evlilik yildonumlerinde Mert ve kuzenleri buyuk bir keyifle mumlari uflediler ve pastalari afiyetle yediler.

Bu yaz yine keyifli bir tatil gecirdik. En zor kismi Shanghai'ya donusumuz oldu. Daha dogrusu donusumuz sonrasi. Cunku hem saat farki hem de ucus yorgunlugu sonrasinda duzenimizi kurmamiz 1 haftadan fazla surdu.  Ama olsun her saniyesine degdi! :)


                                              Kuzenler dedelerine cok yardimci oldular


Babaanne ve dedenin 40. yil kutlamasi. Daha nicelerine!!!


Babayla deniz keyfi!


Babaanne, dede ve 3 tatli torun :)


Hizli sofor!


Amcamizin dogumgunu kutlamasi :)



Kuzenlerin gofret keyfi :)

Lokumlar :)


Yeni gozlugumu begendiniz mi? Seniz cok begendi :)


Berenle dondurma keyfi yaptik :)


Sirin suratlar :)


Baby Emre :)


Cok yakisikliyim cooook!


Ucakta "Cars" izledim :)


Shu shu & Mert


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder