3 Aralık 2012 Pazartesi

Mert'im 4 yaşında!!!

Çok keyifli geçti Mert'in 4. yaş günü partisi. 23'ünde Türkiye'de olacağımız için Shanghai'da önceden kutladık. Mert sınıf arkadaşlarıyla kutlamak istedi. Tabi ki kankileri Julian, Max, Samuel ve Willem Mert'in ilk sıradaki davetlileri oldu.



Arkadaşlarının kapıdan girmesiyle hediye paketleri neredeyse havada açıldı Mert ve arkadaşları tarafından. Günün en keyifli vaktiydi hediye açımı :) Biz anne babalar sohbet ederken küçük adamlar Mert'in odasında oyuna daldılar. 

Balık tutma oyununda ilk sırayı doğumgünü sahibi Mert aldı. Kürşat odanın kapısına astığımız örtünün arkasına saklandı. Sopanın ucuna kurdeleyi bağladık ve çocuklara verdik. Örtünün arkasına kurdeleyi attılar ve balığı beklediler. Kürşat tamam dediğinde çektiler ve kurdelenin ucunda içi hediyelerle dolu poşetler buldular. Poşetleri gören çocukların sırada ben varım diye çığlık çığlığa bağırmaları ve heyecanla balık tutmaları bizi çok güldürdü.

Sonrasında paketlerinin içindeki oyuncaklara ve yine oyuna daldılar. Partinin en önemli anı olan doğumgünü pastası için koşarak salona geldi minikler. Kendi hazırladığım üzerinde Şimşek Mcqueen ve arkadaşlarının olduğu cupcakeleri getirdim. Tabii bütün çocukların gözü oyuncak arabalardaydı. Mert mumunu üfledikten sonra arabaları alabilirsiniz dememle çocuklar anında saldırıya geçti :) Gözlerindeki mutluluğu görmeniz lazım. Aynı arabadan 10 taneye de sahip olsalar 11. için yine aynı heyecanı gösteriyorlar :)




Pastanın önceki hali


Sonraki hali




Partinin en son noktası Şimşek Mcqueen şeklindeki pinyata oldu. İçi lolipop, çikolata ve şekerlerle dolu olan pinyatayı parçalamak için olanca gücüyle vurdu minikler. Kürşat'ın da yardımıyla mutlu sona ulaştılar.





Daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün, daha dün gibi Mert'i ilk gördüğüm, öptüğüm an, daha dün gibi bana ilk anne demesi, sımsıkı sarılması, seni seviyorum demesi. 4 yaşına girdi minik oğlum. Artık kocaman ama benim gözümde halen ilk gördüğüm anki gibi. 

Canımın içi, canımın parçası iyi ki doğmuş! İyi ki doğurmuşum! Sağlık, mutluluk, huzur, şans dolu daha nice güzel yaşları olur inşallah Mert'imizin bizlerle ve tüm sevdikleri, sevenleriyle.

Bu güzel gülümsemen artarak devam etsin aşkım!

Seni çok seviyoruz!

  




Partiden detaylar