31 Ekim 2011 Pazartesi

Halloween - Cadilar Bayrami :)

Mert Superman kiyafetiyle okuldaki Halloween partisine katildi. Aslinda ilk basta kostumu giymek istemedi. Ama okulun kapisina gelince kostumlu cocuklari gordu ve iceriye bile girmemize izin vermeden hemen pelerinini sirtina gecirdi.

Balkabagi oyma, topla siseleri devirme, futbol, resim yapma, sapka susleme, ipten marshmallow yeme gibi onlarca aktivite vardi.

Mert bircok aktiviteye katilip sonunda sekerleri topladi ve afiyetle yedi. Hatta bana makarnalardan bir kolye bile yapti :) Mucevher dolabimin en kiymetli parcasi oldu :)


                                   Elinde balkabagi sepeti seker avina hazir :)


Cok kalabalik, coook :)



Mert ve cadi arkadasi Max :)


Mert sinifinin bahcesinde "Butterfly"


Coook mutlu! :) (Masallah kuzuma)


Super Shuhu ve Super Mert!

26 Ekim 2011 Çarşamba

Madame Tussauds Shanghai

Fotograf makinasini evde unutunca telefona kaldik Madame Tussauds gezisinde.

Cok net degil ne yazik ki fotograflar. Artik oldugu kadar :)


Tom'cugumla :)


Firlatma oncesi son hazirliklar :)


Kanka ne olacak bu dolarin gidisi?? :)




Muhtesem uclu :)))


Yeni kankalarim :)

16 Ekim 2011 Pazar

Kucuk adam "Mert"

Gecenlerde Mert'in ogretmeninden bir yazi aldim. O haftanin temasinin "aile" oldugunu ve bir gun cocuklarin anne, baba gibi giyindirilmesini rica ediyordu.

Mert'de babasi gibi giyindi. Yani kumas pantalon, gomlek ve kravat. Iki eksigimiz vardi ceket ve ayakkabilar ama olsun bu sirin surat o eksikleri fazlasiyla kapatti. :)


                                                 Baba gibi oldum ben!!!


Ceketim nerde anneeee???


Hepinizi coook seviyorum!

15 Ekim 2011 Cumartesi

Alisveris Merkezinde bir yakisikli...

Aylar once Mert'le yine Snoopy icin bir fotograf cekimine gitmistik. Fotograf cekimi 2 saat surecekti ama Mert'in muthis performansi sayesinde tahminimizden fazla surmustu.

Iste o cekimden aylar sonra Mert'in Hulya Teyzesi, Shanghai'in merkezindeki New World Alisveris Merkezi'nde Mert'in resmini gordugunu soyledi bana. Solugu orada aldim tabii :) Bir baktim yakisikli agzini acmis gulucuk dagitiyor. :)

Orada calisan Cinli bayanlardan Mert'in resimlerinin oldugu katalogu istedim. Aslinda ilk basta ellerinde sayili katalog oldugu icin vermek istemediler. Mert'in resmini gosterip annesi oldugumu soyleyince Mert'e iltifatlar yagdirarak katalogu hemen verdiler. :) Hatta bana gecenlerde bir adamin alisveris yaptigini ve Mert'in resmini gosterip onun oglu oldugunu soyledigini anlattilar. Ben tabii agzim acik sekilde dinledim. Cince konustugumuz icin yanlis anladigimi dusunup, uzerine basa basa esim gelip alisveris mi yapti buradan dedim. Israrla "evet" dediler. 

Telefonumla Mert'in resmini cekip Kursat'a gonderdim. Shanghai'da oldugu gunler olmadiklarindan daha az olan ve omrunu ucaklarda, trenlerde ve farkli sehirlerde geciren kocam resmi gorunce sasirdi tabii. Ben uzerine bu hikayeyi anlatinca tahmin ettigim tepkiyi verdi. :)

Iste o resimler...